АКТУАЛНО

Дружеството на психолозите в България (ДПБ) информира редовно своите членове, партньорите си във всички сектори на обществения живот, медиите и обществеността в България за всичко, което се случва в организацията ни, в необятното поле на психологическите изследвания, в отговорната професионална практика на психолозите, а и за това как медиите, институциите и обществеността възприемат ролята, работата, проблемите и възможностите на психологията и психолозите у нас и по света. Заедно с това ДПБ активно представя всичко, което правим, за да сме полезни „тук и сега“ за справяне с предизвикателствата на хората, организациите и социалните общности, с които работим. 

В тази част от нашия интернет сайт ние публикуваме актуална информация, новини и теми за дискусии свързани с това какво се случва в ДПБ, в психологията като наука и професия, в програмите и проектите ни. Предлагаме ви и текуща информация за това, което членовете на ДПБ правят за решаване на проблемите, постигането на целите и релизацията на потенциала на различни социални групи, организации и конкретни хора.

Ако желаете да публикуваме тук информация, съобщения и материали, с които разполагате и които желаете да споделите с посетителите на нашия сайт, молим да ни ги изпратите по е-поща:

 office@psychology-bg.org

 БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ИНТЕРЕСА И СЪТРУДНИЧЕСТВОТО!

Ще се радваме да получаваме обратна връзка и предложения от вас за съдържанието и развитието на страницата!

Picture1

http://BPSMembers.wordpress.com 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s