Петя Стойчева-Кривицки

Психологията и…аз

Петя Стойчева-Кривицки
психолог, магистър по консултативна психология, специалист по клинична психология

Здравейте! Аз съм Петя Стойчева-Кривицки.

Работя клинична психология от 15 години. Завършила съм Югозападен университет „Неофит Рилски“ – профил психология, магистър съм по консултативна психология и специалист по клинична психология.

Първите ми стъпки в професията на психолога, бяха придружени от екип психиатри в първата частна психиатрична болница в България, която съществуваше до 2010 г. под името Медицинска Кооперация “Анима”. От 2010г. до 2015г. управлявах дом за възрасни хора с психични разстройства “ Анима Хелп”, с. Радиново.

От 2008г. имам самостоятелна практика в частния си кабинет в гр. Пловдив. Преминала съм обучения извън академичната ми подготовка, които са основен арсенал в практиката ми. Автор съм на статии свързани с психичното здраве. През 2017г. фирмата ми беше регистрирана, като обучаваща организация в проекта “Студентски практики” към МОН, ментор съм на студенти по психология.

Член съм на дружеството на психолозите в България от 2003г. От 2017г. и член на Българска асоциация по хипноза/БАХ/.

Според мен в основите на психологичната работа, важно условие е любовта към хората, както и уважението към личността и чувствата им. Спойката на процеса идва от конфиденциалност, професионален опит и непрекъснато обучение, но доверието позволява на психолога да владее изкуството на терапията!

Пожелавам на колегите си да бъдат усмихнати и успешни !

Усмивката в повечето случаи, изразява вътрешното емоционално състояние и е един от знаците на успеха. Успеха от своя страна е постигнат хоризонт на очакване.

Търсете нови хоризонти и се усмихвайте!

Частна практика – Пловдив, ул. „Тодор Бурмов“ 10
petyastoycheva.com