ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЛЕГАТА…

BPSProject-Psychology&Me

Председателят на Управителния съвет на Дружеството на психолозите в България (ДПБ), д-р Пламен Димитров, Главният редактор на Българско списание по психология, доц.д-р Маргарита Бакрачева, Националният координатор на Младежката секция на ДПБ, Краси Гешева, и Координаторът на Младежката секция на ДПБ за София, Мирена Гуглева,  канят всички членове на Дружеството на психолозите в България(ДПБ) и Българска асоциация по психотерапия(БАП) – вписани в Публичния регистър на психолозите в България и Регистъра на БАП, – да вземат лично участие в програмата „ПСИХОЛОГИЯТА И…АЗ – Автентични автобиографични разкази на български психолози и психотерапевти“ и „Запознайте се с колегата…“

Изпратете ни своя автобиографичен разказ, за да го публикуваме в рубриката „ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЛЕГАТА“ в служебната страница на Публичния регистър на психолозите в България, администриран от ДПБ – т.е. тук.

Освен текстове очакваме да ни изпратите в електронен формат снимки, аудио и видео файлове, препратки към публикувани в интернет текстове, Ваши статии и публикации в PDF формат, които предоставяте за свободен публичен достъп и сте съгласни да придружават Вашия автопортрет в рубриката ни „ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЛЕГАТА“. Няма ограничения за обема на автобиографичните Ви разкази, стига да ни изпратите всичко в електронен формат, подходящ за интернет-публикации.

Изпращаните от Вас автобиографични разкази ще бъдат публикувани в азбучен ред без редакция и ще могат да бъдат допълвани по Ваше желание с времето. Амбицията ни е да съберем галерия от живи автопортрети, която да стане част от паметта на Публичния регистър на психолозите в България.

Екипът на програмата ще избере част от автобиографичните разкази получени и публикувани тук – за включването им в Българско списание по психология. Можете да ни изпратите и спомените си за работата си с колега, който вече не е сред нас. Паметта е от значение в професия като нашата, нали? Така направихме, когато подготвихме специалния брой посветен на живота и делото на доц. Иван Паспаланов:

Българско списание по психология, 2014, бр. 4 (посветен на 70 години от рождението на Иван Паспаланов)

Ако желаете да участвате по друг начин, просто ни изпратете своя разказ за „ПСИХОЛОГИЯТА И… АЗ“.

Ще е вълнуващо да се срещнем и… запознаем по-отблизо и в организираните от Младежката секция на ДПБ срещи на студентите по психология с висококвалифицирани български психолози и психотерапевти под надслова „ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С КОЛЕГАТА…“!

Моля, разпространете това предложение и до други колеги.

д-р Пламен Димитров, доц.д-р Маргарита Бакрачева, Краси Гешева, Мирена Гуглева – координатори на програмата („Психологията и аз“ и „Запознайте се с колегата…“)

Изпращайте материали по е-поща: office@psychology-bg.org („Психологията и аз“ и „Запознайте се с колегата…“)

Picture1

http://BPSMembers.wordpress.com

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s