ВАЖНО

Дружеството на психолозите в България (ДПБ) организира за и чрез своите членове – вписаните в Публичния регистър психолози, – различни програми: Национален конгрес по психология, научни и научно-приложни конференции и семинари, тренинг уъркшопи за продължаващо професионално развитие, срещи, кръгли маси и тематични дискусии. Те имат за цел да допринасят за повишаване качеството на научно-изследователската дейност и отговорната професионална практика на психолозите.

В тази част от нашия интернет сайт публикуваме информация за участие на регистрираните психолози в предстоящи в близко време програми и събития организирани от ДПБ.

Ако желаете да публикуваме тук информация за други програми и събития, които организирате и предлагате на членовете на ДПБ, молим да ни пишете по е-поща:

 office@psychology-bg.org

 БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ИНТЕРЕСА И СЪТРУДНИЧЕСТВОТО!

ВАЖНО! След началното разработване и популяризиране на страницата до края на март 2018 година, тя ще остане достъпна само за регистрираните психолози и ще им предостави допълнителни ресурси и услуги – напр. информационна система и механизъм за насочване към специалистите вписани в регистъра, допълнителна информация за националните и международните стандарти за добра професионална практика и мн.др.

Ще се радваме да получаваме обратна връзка и предложения от вас за съдържанието и развитието на страницата!

Picture1

http://BPSMembers.wordpress.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s