Професионални контакти и партньорски мрежи

Вписаните в Публичния регистър на психолозите в България колеги стават част от огромна по размерите и възможностите си професионална общност. Дружеството на психолозите в България (ДПБ) е национално представителен член и дългогодишен партньор на редица международни професионални асоциации. Ставайки редовен член на ДПБ, всеки български психолог е асоцииран член и на:

Дружеството на психолозите в България (ДПБ) осъществява координирани дейности и съвмесни инициативи заедно с водещи професионални асоциации в България като:

Дружеството на психолозите в България (ДПБ) е в тясно сътрудничество с всички национално представителни психологически асоциации в региона на Югоизточна Европа. На организираната през 2009 г. от ДПБ Регионална конференция по психология за Югоизточна Европа международните ни партньори(IUPsyS, IAAP, APA и EFPA) възложиха на ДПБ да играе ролята на регионален фасилитатор и координатор на професионалните контакти и обмена на опит между психолозите и организациите им в региона:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s