е-Форум на регистрираните психолози

BGPsychologyForum

е имейл-форум на Дружеството на психолозите в България(ДПБ) за обмен на официална организационна информация и открити дискусии в група от обединените адреси на е-пощи на членовете на ДПБ и абонатите на форума. BGPsychologyForum е създаден на 26.12.2001 и до този момент трафикът му надхвърля един милион съобщения. Понастоящем всяко съобщение изпратено до BGPsychologyForum достига едновременно до повече от 1900 адреса – пощенски кутии на членове на ДПБ и колеги-психолози. Форумът разполага с архив и много други функции в допълнение на обмена на съобщения по е-поща. 
 
е-Форумът на ДПБ е с открит достъп за всички свои абонати и читатели, но е безплатен за публикации само от членове на ДПБ, вписани в Публичния регистър на психолозите в България. Публикуването на съобщения, покани за събития и коментари от други участници във форума на ДПБ се заплаща. Цената за еднократна публикация е 20 лева. Тя се внася предварително по банков път. 
 
Register
Ръководството на ДПБ си запазва правото да отказва публикуването на външни (не от членове на ДПБ) съобщения по свое осмотрение. Изпращайте предложенията си за платени съобщения само по е-поща: office@psychology-bg.org  
.
 
Членовете на ДПБ, желаещи да получават ежедневно е-поща чрез BGPsychologyForum могат да публикуват директно във форума като пишат на адрес: 

bgpsychologyforum@yahoogroups.com

 
Записването за ползване на BGPsychologyForum изисква да се регистрирате (за да се избегне получаването на нежелана поща и злоупотребата с имейл-адресите на членовете на ДПБ. Изпратете заяката си за включване във форума на адрес:

 bgpsychologyforum-subscribe@yahoogroups.com

Picture1
 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s