Техническа помощ за разработване и реализация на проекти

Дружеството на психолозите в България(ДПБ) предоставя на своите редовни членове и техните партньори информация, обучение и експертна консултативно-методическа помощ на всички етапи в цикъла на реализацията на проектите им – от събирането на информация и сформирането на екипи за създаването на проектните предложения до управлението, мониторинга и независимата външна оценка на психосоциалното въздействие и устойчивостта на реализираните от тях проекти. 

ДПБ разполага с интегриран архив от проекти, реализирани успешно у нас и в чужбина – Банка ПРОЕКТИ, – и предлага обучение и консултации на своите членове – вписани в Публичния регистър на психолозите в България, – и на техните партниращи и финансиращи организации, които търсят експертна помощ.

Ако търсите висококвалифицирани психолози за реализацията на свои проекти, програми и инициативи, потърсете ни за насочване към водещи специалисти. До този момент ДПБ е осигурило участието на психолози в стотици научно-изследователски и общественополезни проекти и инициативи.

За да привлечете наши консултанти, пишете ни на:

office@psychology-bg.org

Picture1

http://BPSMembers.wordpress.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s